Designkonfigurator

Har ni en produkt som finns i massa olika utföranden? Det här är tjänsten för er!

Perfekta verktyget för er som jobbar inom textilier, tapeter, mattor, kakel, möbler m.m. Skapa oändliga kombinationer av era produkter med ett par ”klick”.

Det har ALDRIG varit enklare att visualisera era produkter. Med hjälp av XPO Designkonfigurator kan ni själva ladda upp ert material som ni vill få visualiserat, och med hjälp av den bakomliggande bildgeneratorn så skapas en bild i realtid. Se video nedan.

XPO Designkonfigurator är en online-tjänst, vilket innebär att ingen programvara behövs. Dessutom fungerar det på alla Enheter (PC eller MAC) samt alla webbläsare (Explorer, Chrome, Firefox o.s.v.). Så ni alltid kan kommer åt ert verktyg oavsett var ni är.


Kommentarer från kunder

”Sedan första mötet har Studio3D varit mycket lyhörda och tillmötesgående inför våra utmaningar. Tack vare dem har vi på mycket kort tid effektiviserat all vår bildhantering. Vi ser fram emot ett långt samarbete framöver.”

Sami Tolppi, Art Director, Frank Dandy

XPO Designkonfigurator är utvecklad av Picario. Picario är ett innovativt företag som specialiserat sig på interaktiva lösningar med en rik visuell produktupplevelse. Bolaget har varit aktivt i 15 år och har huvudkontoret i Holland med olika partners och kunder över hela världen. Studio3D är Agent och unik partner av Picario för den Scandinaviska marknaden.


XPO Designer Bas

För er som jobbar som designer.
Här kan ni själva enkelt ladda upp nya texturer/material för att sedan i realtid få se hur det ser ut i en miljö. Ni kan sedan ladda ner högupplöst bild av denna för att publicera på t.ex. er hemsida. Vill ni komplettera med flera miljöer hjälper vi gärna till med detta också.

Alla kan använda detta verktyg! Inga förkunskaper krävs. Dessutom är det ett väldigt användarvänliga gränssnitt, så man knappt behöver någon introduktion.


XPO Designer Pro

För medelstora och stora företag eller för marknadsavdelningen.
Samma system som XPO Designer Bas men med fler funktioner:

+ Light Users:
Bjud in obegränsat med ”Light users” som får möjlighet att komma åt ert system fast med begränsade behörigheter.

+ Labels:
Med labels kan ni själva kategorisera ert material ni laddar upp för att få en bättre struktur.

+ Interaktiva bilder:
Skapa egna interaktiva bilder som ni kan bädda in på valfri sida, för att sedan låta vem som helst ändra material i miljön. Ni har full kontroll då ni sätter vilka material som fungerar på vilka delar. Se exempel till höger.


XPO Digital Showroom

digital_showroom

Digital Showroom kan ni köpa till ert Designer PRO verktyg. Med Digital Showroom får ni ett visuellt system där era slutkunder/konsumenter själva kan laborera med alla olika typer av texturer och färger i en eller flera miljöer.

”Out of the Box” lösning
Då vi har en färdig standard på vårt Digitala Showroom så erbjuder vi detta till ett väldigt attraktivt pris. Dessutom kan vi få upp ert system inom 1-vecka**.
Den kommer givetvis ha er branding och önskade färger. Önskar ni ändå en ”Custom made” lösning så kan vi även hjälpa till med detta. Ring och berätta vad ni önskar så tar vi fram ett pris till er.
* Miljöer beställs separat.
** Kan variera beroende på arbetsbelastning.

Testa XPO Digital showroom här >>


XPO Developer Render API

Bygg era egna interface mot API Med ett XPO Developer API kan ni bygga vilken funktionalitet som helst mot det inbyggda API:et. I detta exempel har vi skapat en kontorsstol där man kan lägga till och ta bort armstöd, nackstöd samt ändra textil, material på enskilda delar. Det går även att integrera till webshop så att kunder kan laborera med utföranden inför sitt köp.


XPO Designer Bas

1290kr / månad

 • + 490kr / månad extra användare
 • Kostnader för anpassning av material samt unika miljöer offereras separat.
 • Inkluderad lagring: 5GB
 • 5GB extra lagring: +149kr / månad
 • 300GB datatrafik / månad

XPO Designer Pro

2490kr / månad

 • + 390kr extra användare
 • Kostnader för anpassning av material samt unika miljöer offereras separat.
 • Obegränsat med Light user
 • Labels för kategorisering av designs
 • Interaktiva bilder
 • Inkluderad lagring: 10GB
 • 5GB extra lagring: +149kr / månad
 • 300GB datatrafik / månad

XPO Digital Showroom

+ 1000kr / månad

 • Tilläggsprodukt till Designer Pro
 • Uppstartskostnad + 15000kr
 • Inkluderad lagring: 5GB
 • 5GB extra lagring: +149kr / månad
 • 300GB datatrafik / månad

Samtliga priser är angivna exkl.moms

Spara